Перфоратор BOSCH GBH 2-24 D / DF Professional

Майстер на всі руки GBH 2-24 Professional від Bosch забезпечує гнучкість в повсякденній роботі:
На 25 відсотків більше потужність, енергія удару і термін служби;
Ще більш універсальний ніж попередник завдяки функції зупинки обертання для робіт, що вимагають довбання;
Універсальний для будь-яких оздоблювальних робіт і робіт по установці.

Bosch замінює своїх фахівців з свердління отворів, перфоратори GBH 2-23 RE / GBH 2-24 DFR / GBH 2-24 DRE Professional, новим поколінням перфораторів.

Нові моделі GBH 2-24 DF Professional і GBH 2-24 D Professional пропонують на 25 відсотків більшу потужність, силу удару і термін служби, ніж їх попередник.
Тому вони забезпечують більший темп свердління і в середньому можуть виконати до 75,000 отворів, що поміщає їх в один ряд з перфораторами з найбільшим терміном служби в 2 кг класі.

Також була додана функція зупинки обертання для роботи вимагає довбання. Це розширює спектр застосування і робить перфоратори придатними для використання в будь-якій ситуації.
Неважливо, чи хочете Ви просвердлити отвори під кріплення і виїмки під розетки, або проштробити жолоби для труб або проводів, стандартні завдання, що виникають при оздоблювальних і настановних роботах виконуються дуже швидко завдяки 790 Вт потужності і енергії удару в 2.7 Дж.

Це - універсальний інструмент, виготовлений з випробуваної технології.

Обидва інструменти мають добре зарекомендували себе унікальні особливості, такі як безперервно варійований контроль швидкості для плавного початку свердлення, поворотний щіткотримачів, що забезпечує рівну потужність при обертанні в будь-якому напрямку, запобіжна муфта, що захищає користувача і інструмент, кульова втулка, що запобігає злам кабелю і патрон SDS- plus.
Ви можете вибрати між моделлю зі змінним патроном (DF) і моделлю з фіксованим патроном (D). Обидві моделі поставляються в кейсі, комплектуються допоміжною рукояткою і глибиноміром.