Перфоратор Bosch - універсальний інструмент для ремонтно-будівельних робіт

Перфоратори Бош - сфера застосування

В арсеналі професіоналів займаються ремонтами, домашніх майстрів, обов'язково повинен бути електричний інструмент для свердління твердих матеріалів. Bosch перфоратор є першокласною технікою для виконання подібних робіт. Електроінструмент має високу потужність, зручний в експлуатації, повністю безпечний. Побутовий або професійний перфоратор Бош купити варто тому, що свердління здійснюється не тільки за допомогою обертальних рухів, але і електропневматичного удару. Це дозволяє використовувати електроінструмент під час вирішення завдань, з якими не впорається звичайна ударна дриль. Можливе застосування пристрою і в якості типової дрилі для свердління дерева, металу і пластика.

Купити перфоратор Bosch - означає придбати високоякісний прилад, який володіє винятковою надійністю і довговічністю, для свердління отворів, штробления пазів.

Bosch перфоратор - переваги, особливості модельного ряду

Інструмент має високу потужність, що дозволяє швидко руйнувати бетон, натуральний і штучний камінь. Комфорту при експлуатації сприяє невелика вага і зручні рукоятки. Апарат оснащений запобіжною муфтою для захисту користувача, реверсом, за допомогою якого можна розблокувати заклинило свердло, регулювання обертів здійснюється силою натискання на кнопку включення.

Не знаєте який перфоратор Бош краще купити? Багато користувачів рекомендують придбати акумуляторний інструмент через зручності управління і його автономності, що дозволяє зручно працювати навіть в умовах відсутності електропостачання.

При виборі варто звернути увагу на корпус приладу. Моделі синього кольору призначені для професійного використання, зеленого - для побутового.

Як відрізнити перфоратор Бош від підробки

Оглядаючи зовнішній вигляд приладу, переконайтеся, що написи на корпусі читаються чітко і розбірливо, мають хорошу якість друку або нанесені способом виділення. Заводські номери на однакових інструментах відрізняються. В цілому, відрізнити підробку від оригіналу не будучи фахівцем в цій галузі дуже проблематично, тому що зовні оригінал і підробка можуть бути схожі. Щоб убезпечити себе і придбати оригінальний інструмент, купуйте обладнання тільки в спеціалізованих магазинах з оформленням гарантійних документів.

Купити перфоратор Bosch - ціна вигідна на Boschtools.com.ua

Бажаєте придбати якісні оригінальні інструменти від провідної на світовому ринку торгової марки. За доступною ціною можна купити перфоратор Бош в інтернет магазині Boschtools. Компанія більше п'ятнадцяти років - офіційний представник Bosch. Перфоратори Бош та інші електроінструменти, представлені на сторінках онлайн-каталогу, відрізняються якістю, зручністю, надійністю і вигідною ціною.

Якщо ви збираєтеся купити інструмент, попередньо ознайомтеся з технічними і експлуатаційними характеристиками обладнання, які є в описі до кожної моделі. Крім того, є можливість звернутися до наших менеджерів за консультацією. Вони розкажуть скільки коштує перфоратор Бош, допоможуть підібрати необхідну модель, в залежності від особливостей проведення робіт, підкажуть який перфоратор Бош купити для дому. Відгуки від клієнтів також допоможуть зробити правильний вибір.

Оформляйте покупку за телефонами, вказаними в розділі Контакти, а також в режимі онлайн через корзину. Пропонуємо лояльні ціни на товар, робимо вигідні знижки та акційні пропозиції. Доставка по всіх регіонах України.